Fixarmorsan

publicerat i Livet;
Idag när mannen och skruttan (jag måste allvarligt sluta kalla honom mannen om han inte friar snart, haha) tog en förmiddagspromenad så passade jag på att fixa och dona lite. Fortsatte inne i klädkammaren som numera är ett rätt trevligt litet rum där även min symaskin står uppställd. Sen så höjde jag gardinstången vid lilla fönstret (snedtak) i sovrummet och det blev så bra! Jag har ju läst att om man har gardinstången närmare taket så känns rummet större (högre till tak) och det verkar stämma. 

Jag har förresten även lagat sandlådan idag och häromdagen satte jag upp ett par hyllor i garaget. Fixarmorsan, det är jag det. 

Efter lunch så kom sväronen för att hjälpa mannen med altanprojeketet. Lite mer än hälften av plintarna är på plats nu så förhoppningsvis blir de klara med det imorgon så vi kan börja med det som även jag kan göra (såga och skruva). Jag börjar ju snart jobba så då blir det begränsat med tid för altanbygge. Hoppas ju att mannen tänker prioritera att umgås med skruttan i alla fall. 

Vi har även hunnit med att handla lite nödvändigheter idag. Kan vara bra att ha mat även resten av veckan. 

Midsommar på fredag och lite oklart vad vi ska göra. Det är ju lite beroende på vädret också. Men ska vi iväg på nåt firande så har jag i alla fall en skitsnygg klänning att ha på mig. 

Nu ska jag lägga undan fånen och ägna lite tid åt min målarbok. 

Kommentera inlägget här :