Onsdagsbus

publicerat i Livet;
Det har varit dagens tema här hemma. Som vanligt med en busig ett åring som chef. 

På förmiddagen så tog mannen och skruttan en promenad med bärryggsäcken, under tiden så dammsög jag hallen och rensade under trappan. Ett utrymme som används som "jag lägger det här" och vagnsparkering. Jag kunde bära upp voksipåsen och locket till liggdelen och lägga i klädkammaren istället, i den stora förvaringslådan som även huserar liggdelen, babysittern och babygymmet. Så det blev inte "plottrigt" eller överfullt där inne. Så skönt att rensa! 

Var över till grannen med ett par skor också, mina fötter är tillbaka till ursprunglig form så skorna jag hade när jag var gravid och vätskefylld och även efteråt innan vätskan var helt borta är alltså för stora nu. Dock passade dem grannen utmärkt. Win win, jag blev av med dem och de fick fortsätta användas. 

Eftersom skruttan skippade förmiddagsluren idag så var hon trött när det var lunchdags: 
Hon sover inte... hon la bara ner sig för att komma närmare maten. Hon satt/låg så där och åt och mmm:ade. 

Sen blev det en långvila för henne och efter det en sväng till stan för att leka i en lekpark, ha picknick till mellis och sen storhandla. Hem,laga mat, äta och sen ut på gården för bus. Vi var ute tills det var dags för nedvarvning och lite mys innan kvällsgröt och nattning. 

Damen är nattad men sover oroligt tyvärr. Undrar när sömnen ska bli bättre. Mannen och jag har lyxat till kvällsfikat idag: 


Nån liten "ostbricka" vi hittade på maxi och vindruvor. Bara så där. 

Kommentera inlägget här :