Som barn i årtionden

publicerat i Livet;
Ja, skruttan har idag gjort som så många andra barn gjort i årtionden. Hon har ätit köttbullar på Ikea. Vi åkte nämligen till birsta vid förmiddagsvilan. Jag behövde jobbtofflor, vi behövde lite grejs till bilen och lite mer grejer till vårt nya förvaringssystem i klädkammaren. 

Vi började med jobbtofflorna och sedan råkade det visst bli även ett linne till mig och ett par brallor åt unga damen. Sen blev det Biltema för inköp till bilen och även en plexiglas skiva för att se om det funkar i våra nya hyllor i vardagsrummet (pärlådorna). 

Lunch på Ikea sen, skrutt brukar få barnmatsburken som ingår när man äter på Ikea som förälder. Men idag fick hon alltså en portion köttbullar. Det gick hem, även om ärtorna var roligare än både köttbullarna och potatismoset. Men ändå, min stora lilla älskling. Ikea var förresten en hit för unga damen, i alla fall ta själv lagret. Stora ytor att upptäcka, hon lyckades även charma ett kompisgäng bestående av tre gamla tanter när hon skenade omkring där med snutten i ena näven: 


Lagom till eftermiddagsluren så åkte vi hemåt. Väl hemma blev det mellis på altanen och sen kom skruttan polare Y på besök (hon hade med sig sin mamma också såklart). 

Bus i sandlådan. Sen så upptäckte de gården också. Och hann med att leka inne också, och kramas. Sötungar. 

En väldigt trött liten skrutt är nu nattad och jag är rätt sugen på att göra henne sällskap i drömmarna värld. Imorgon ska jag nämligen till vackra västra och då är det bra om jag är rätt pigg. Ska ju köra 13 mil enkel väg. 

Kommentera inlägget här :