Söndagsfeeling

publicerat i Livet;
Det var ett par trötta päron som försökte övertyga barnet om att man inte kliver upp klockan 05.00 och speciellt inte på en söndag. Efter mycket om och men så somnade mannen och barnet om... inte jag. Jag kunde inte andas som folk (jävla allergi). Men jag kunde ju ligga kvar intill min sovande familj och slöa i alla fall. Eller slöa, jag googlade hur man på bästa sätt målar om våran furutrappa. Vi klev upp strax före sju i alla fall och jag och skrutt parkerade oss i soffan för barn-tv och mys medan mannen fixade frukosten. 

Förmiddagsvilan fick damen ta i bilen då vi skulle på byggmax en sväng. Eftersom fröken somnade innan vi hunnit dit så blev det en aningen lång omväg för att hon faktiskt skulle sova en liten stund. På byggmax köpte jag hyllkonsoller och mannen köpte en vattenslang till. Vi har nu tre, vad det nu ska vara bra för. 

Hem, äta lunch och sen kom sväronen för att fortsätta hjälpa mannen med att gräva och borra och gud vet vad på baksidan. Altanprojeketet är inte nåt som blir klart i en handvändning helt klart. Jag och skrutt kollade på, åkte bobbycar, rensade i trädgårdslandet, plockade gräslöksblommor och lekte i sandlådan. Lämplig arbetsfördelning. Sen blev det dags för eftermiddagsvila för damen så vi gick in. Även mamman däckade och det var sååå skönt! 

När samtliga ätit mellis/fikat så gick vi ut en stund igen. Det gäller ju att passa på när det är bra väder, så middagen blev grillat och hemgjord coleslaw. Skrutt fick finrivna morötter istället för coleslaw. 

Jag har hunnit fixa hyllorna till badrummet nere och det blev kanon. Skrutt är nattad, mannen har varit och handlat och nu är det bara soffhäng fram tills det är dags att slå igen de blå. Imorgon ska nog mannen ta en paus från altanprojeketet och spendera dagen med oss. 

Kommentera inlägget här :