Vips, kväll

publicerat i Livet;
Den här dagen har verkligen gått i ett. Fattar inte vart den tagit vägen, tycker inte vi hunnit göra något alls. Men det har vi ju. 

Skruttan och pappan klev upp tjugo i sex medan jag fick sova vidare till tio över sju då jag vaknade av mig själv. Då gick jag ner och gjorde frukost åt samtliga. Vid halv nio ville damen ha sin förmiddagsslurk och somnade sedan och sov ungefär en timme. Mannen grävde lite för dränering under tiden hon sov. 

När hon vaknat så gjorde vi oss klara att gå ut och då ringde min underbara kollega och frågade om hon kunde komma förbi, vilket hon såklart fick. Skruttan fattade tycke för henne omedelbart så mamman var bara en bifigur, hon tog min kollega i handen och gick på upptäcksfärd på gården. 

Sen blev det visst lunchdags, och så hade förmiddagen gått. Efter lunch gick vi ut en stund igen och jag passade på att bygga två "stöd" till rosenbuskarna. De vill lägga sig ner och det vill inte vi. Nu har de i alla fall något som håller dem uppe i väntan på att vi ska beskära dem enligt konstens alla regler. 

Vila för skruttan sen och även för oss vuxna. Så välbehövligt! Inte för att jag kunde somna men ändå. Googlade istället och insåg att Kyrkis börjar sin hösttermin efter att skruttan börjat på dagis, typiskt. Jag hade hoppats på att vi skulle hinna göra nåt besök innan dagisstarten. Hittade också att domkyrkan här i stan kör en dag med dropin vigsel i augusti (hint hint mannen). 

När skrutt vaknat så åkte vi på Handelsträgår'n och köpte lite mer blommor. Köpte ju en till utekruka (typ balkonglåda) när vi var på Ikea sist. Den ska alltså få blommor, har inte hunnit plantera än. Efter att vi ätit mellis och jag förberett middagen så åkte mannen in till stan en sväng och jag och skrutt roade oss på egen hand. Myste i soffan till lite barnprogram eftersom damen var myssjuk så mamman helst inte fick vara utanför en armlängds avstånd. Att smita ut i köket för att sätta in ugnspannkakan resulterade i stora tårar. Mammas lilla älskling. 

Mannen kom hem och vi smaskade i oss middagen och jag surrade lite med brorsan. Sen så satte vi (ÄNTLIGEN) upp mina pärlådor på väggen i tv-rummet. Så himla bra det blev! För bild kolla in min instagram, har ingen att tillgå just nu. 

Gröt och nattning av skrutt, kvällsfika och tv-tittande i sängen för övriga. 

Kommentera inlägget här :