Godkändstämpel

publicerat i Livet;
Vi har varit på 10 månaders kontroll med skruttan och självklart fick hon en godkändstämpel i rumpan. Hon klarade av det hon skulle och lite mer än så, mammas älskade lilla skrutt. Följer kurvan som hon ska. 

Skruttan hade ju feber igår och sov väldigt mycket under dagen, mindre på natten tyvärr. Vilket innebär att mamman sovit väldigt, väldigt dåligt och varit väldigt trött idag. Men på nåt sätt klarar man det ändå, trots ett års sömnbrist. 

Efter att vi ätit middag så kickade jag in en extra växel och fixade både bärpuré och mat åt skruttan för ett par dagar framåt. 

Nu ligger unga damen och sover och jag överväger att göra henne sällskap snart. Även fast jag borde sova i gästrummet i natt för att försöka sluta nattamma. Inte för att det är särskilt jobbigt med skruttans nattmål men en förhoppning är ju att hon ska börja sova lite bättre om hon vänjer sig av med att äta på natten. 

Imorgon är det torsdag och jag ska iväg på Erikshjälpen och hämta ett klädpaket jag köpt via Facebook. Fast det är när mannen kommit hem, på dagen ska jag och skrutt bara hänga här hemma. Vill inte åka på öppna förskolan eftersom det var febrigt igår. 

Kommentera inlägget här :