Lättnad!

publicerat i Livet;
Idag var det dags att besöka barnmottagningen för en koll på skrutts huvud. BVC-sköterskan tyckte ju att det var nödvändigt då hon inte hittande nån fontanell och så har skrutt en markerad "söm" på huvudet. Nerverna har inte varit nådiga, även fast vi föräldrar vet att hon haft samma form på huvudet hela tiden och att hon utvecklas som hon ska. 

Hur som helst, vi träffade läkaren och skrutt visade upp alla sina färdigheter (och sin envishet) och läkaren undrade nog varför vi var där. Skrutt fick massa beröm för att hon var så alert och så "med". Och allt såg såklart prima ut. Mamman kan alltså andas ut på riktigt nu. 

Efter läkarbesöket så åt vi lunch på sjukhuset (här i stan alltså) och sen åkte vi mot Kyrkis. Vi var där innan de ens öppnat så vi gick till lekparken och gungade lite först. Sen blev det bus på Kyrkis. Mannen åkte och handlade och jag och skrutt tog en promenad med vagnen och mötte upp honom när han var klar. Smidigt värre. Nu är det fullt i kyl, frys och skafferi igen och matlista är planerad både för den här veckan och lite nästa. Så skönt! 

Efter middagen så gick mannen och skruttan ut en sväng på gården och jag satte mig vid datorn. Sökte lite jobb och grejade lite. Skönt att få lite saker gjorda. 

Nu sover lillskruttan och jag är sugen på att göra detsamma. Men det får vänta en liten stund, jag har hört att det ska vara bra att umgås med sin partner ibland också. 

Taggar: Kyrkis, arbetslös, fontanell, föräldraledig, majbebis15;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Fia:

Så skönt att det inte var något knasigt. Ibland oroar dom en i onödan samtidigt som det är väldigt skönt att få det svart på vitt att allt är som det ska. Kram

Svar: Ja, så skönt att läkaren var på samma spår som oss. Att hon helt enkelt har samma huvudform som sin far. Kram
divinemadness

Kommentera inlägget här :