Mörbultad

publicerat i Livet;
Jag sov som en död i natt men har ändå känt mig som ett vrak idag. Misstänker att "misshandeln" igår kan ha med saken att göra. Plus att jag först idag har kunnat hämta ut min allergimedicin. Det känns som att jag har träningsvärk i hela kroppen men det är väl inte så konstigt med tanke på vilket skick ryggen var i innan behandlingen igår. 

Så dagen har inte varit så aktiv för min del. Jag valde att vila istället för att äta lunch, det säger en hel del för de som känner mig. Men sen så var det dags att göra sig klar för kalas. Skrutts bästis Y hade nämligen kalas idag så vi åkte dit hela familjen för att fira henne. Men först åkte vi på Apoteket så att jag äntligen kunde få bra medicin. 

Skrutt tyckte att det var kul med kalas och mycket folk. Hon blev dock blyg för första gången, en av kalasgästerna var det som orsakade det. Han hade långt hår och långt skägg, men var inte hennes morbror (då blev det nog fel). 

Skrutt och Y såklart fick hemgjord sockerfri ananas och kokosglass. Skrutt tyckte att det var toppen. 

Väl hemma så stekte mannen köttet som vi från början hade tänkt grilla. Dåligt grillväder idag så vi skippade den idéen. Jag gjorde i alla fall coleslaw. 

Efter maten gick mannen och skrutt ut på gården en sväng, de skulle greja lite i trädgårdslandet. Själv så passade jag på att göra ett rensarryck till, 30 böcker rensades ut och ska imorgon få en ny ägare. Så skönt att bli av med en massa saker som bara tar plats. 

Jag har läst att man blir mer harmonisk om man inte har en massa onödiga prylar, så jag strävar ditåt. Rensar bort lite överallt. Och det är så skönt! 

Nu är det Eurovision men jag ska nog kolla i sängen, så gör det inte så mycket om jag somnar. 

Kommentera inlägget här :