Regntunga skyar

publicerat i Livet;
Jag glömde helt bort att blogga igår kväll, skrutt var på hugget hela eftermiddagen så mamman var lite trött i skallen. Vi försöker få det till att skrutt ska sova en gång om dagen, fast en längre stund. Igår blev det dock lite väl tidigt, hon vaknade redan vid 13 men somnade vid 11 så längden var bra men inte klockslagen. Så från 13 var det fullt ös och runt 17-17.30 var det en trött liten tjej som behövde hållas vaken till läggdags. 

Mannen har monterat ihop skrutts sandlåda så nu fattas det bara att lägga markduk under och sedan fylla den med sand. Han och svärfar var också och hämtade gungställningen vi fått av grannen och hängde upp damens gunga. Lycka för en liten skrutt. 

Idag är det precis som igår inte särskilt skoj väder, men vad ska man göra? Vi hade tänkt åka på kosläpp eftersom vi missar det vi brukar vara med på. Det är nämligen på Signes födelsedag, så det är inte aktuellt att vara med på det i år. Men nu somnade skrutt vid förmiddagsslurken så jag vet inte om det blir nåt kosläpp. Blir det inte så då får vi hitta på nåt annat att göra idag. Bygga lite på spaljén på altanen på framsidan kanske. Och åka på Handelsträgår'n för att köpa lite fler penséer. 

Nu ska jag i alla fall ta min medicin, för det har jag glömt. 

Kommentera inlägget här :