Sälja bebisgrejer

publicerat i Livet;
Det är snart dags att köpa en ny bilstol till skrutt och hon använder ju bara sittdelen till vagnen, babysittern är också förpassad till klädkammaren (typ förråd). Så mannen föreslog att vi skulle sälja bort lite grejer. Det blev diskussion kring vagnar igår nämligen, jag var ju in på babyproffsen och dreglade på Kronans sulky. Vi BEHÖVER ingen ny vagn, sittdelen på våran Kronan duo är toppen. MEN sulkyn såg mycket mysigare ut med mer "sidor" än våran. 

Jag är ju lite knäpp (som kanske är bekant) och jag fick ett hugg i hjärtat vid tanken på att sälja skruttans nuvarande vagn, babyskydd och sånt. Då känns det liksom "Jaha, det var det det. Vi ska inte ha några fler barn, ingen fler bebis i den här familjen" Och det vet jag inte om jag kan leva med. Jag vill i alla fall ha möjligheten att kanske få en till, en till som ska åka i liggdelen, bli buren i sjalen och bärselen. 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av tremänningen :

Nej spara! O vi ha flera vagnar, o Ture älskar att åka vagn:)

Svar: Vi har inte riktigt plats för flera vagnar tyvärr. Och rent logiskt tänkt så behöver vi ingen ny. Signe åker fortfarande vänd mot oss så hon är inte skitnöjd när hon inte ser så mycket :P
divinemadness

2:a kommentar, skriven , av Fia:

Jag har tre vagnar nu ha ha . Men den ena ska upp till naggen så vi slipper dea vagnen fram och tillbaka när vi är där. Det är nog med packning ändå som ska med. Jag köpte ju en mindre paraplyvagn typ då den är otroligt smidig när man bara ska iväg på stan eller liknande. Dessutom ska vi utomlands i november så då behövs det en mindre vagn.

Svar: Vi har en vagn, och har egentligen inget behov av nån ny. Den jag blev sugen på är inte smidigare än sittdelen till den vi har redan, men den är snygg :P
divinemadness

Kommentera inlägget här :