Superräcern

publicerat i Livet;
Idag efter lunch så brassade jag och räcern till birsta medan mannen och skruttan åkte till Kyrkis. Jag hämtade upp en god vän efter vägen och sen gjorde vi birsta. Första anhalt blev donken för kaffe dock. 

Sen så åkte vi på Bauhaus för att köpa sand till skruttans sandlåda. Först tog vi en kund"kärra", jag åkte på den medan min vän körde, lite skoj måste även vuxna ha ibland (haha). När vi fått reda på att sanden fanns på drive-in avdelningen så var det dock bara att hämta bilen och åka dit. Kändes lite skumt att köra bil inne i ett varuhus men det gick bra. Sen så lastade vi in 200 kilo sand i bakluckan på min fantastiska räcer och brummade mot kassan. 

Efter det blev det ett stopp på babyproffsen för att dreggla lite på vagnar (kronans sittvagn är ljuvlig) och köpa ett års present till unga fröken, nu är två stycken kirrade. Hann sedan med en sväng på birsta city också innan det var dags att brassa hemåt. Lämnade såklart av min kompis hemma hos honom först. 

Var lite nervös för att köra upp för backen här hemma med 200 kilo sand i bakluckan men det gick finfint såklart, världens bästa bil. 

Väl hemma så möttes jag av ett dukat bord och en kramig liten tjej. Älskade lilla skrutt. 

Nu sover damen och mannen och jag kollar på Jeff Dunham på Netflix. Imorgon ska räcern besiktas och jag ska förhoppningsvis bygga lite mer. Och leka med skrutt såklart. 

Kommentera inlägget här :