Föräldramöte

publicerat i Livet;
Ikväll har jag varit på mitt livs första föräldramöte, som förälder. Sjukt konstigt, fast ändå inte. Förstår ni? Jag lyckades dessutom anmäla mig till att ingå i skolrådet. 

Jag skyller på förkylningen som är ännu värre idag. Den knockade mig totalt under eftermiddagen... I förmiddags kändes det helt okej. 

Förresten, kan skrutt vara på föris om jag och/eller mannen är sjuk? Inte för att det känns aktuellt vid en förkylning men om jag skulle vara så risig som jag var när jag hade inflammation i bukspottkörteln så kan jag ju inte ta hand om en energifylld ettåring. 

Nä, nu ska jag bädda ner mig. Imorgon vill jag vara frisk tack. Jag vill ju jobba, inte ligga hemma och snora, hosta, nysa. 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Fia:

Om du är sjukskriven så har du rätt till att ha barnet på förskola. Jag har ju Wille heltid nu tex när Thomas jobbar borta och jag bara har ett ben.

Svar: Ja det känns ju logiskt, för är man sjukskriven för att man inte kan jobba så kan man ju inte ta hand om ett barn.
divinemadness

2:a kommentar, skriven , av Elin:

Det är nog olila. Här är det inte tillåtet att vara sjukskriven och ha barn på förskola. Då ska andra föräldern istället vabba. Fråga vaf som gäller för ditt område. Det är säkrast.

Svar: Känns ju skumt om den andra föräldern ska vabba om det är jag som är sjuk, inte barnet.
divinemadness

Kommentera inlägget här :