Sätta sprätt på pengarna

publicerat i Livet;
Idag brassade hela familjen ner till S-vall för att gå på den internationella matmarknaden. Karln i huset valde fish'n chips, jag köpte skaldjurspaella och så köpte vi en belgisk våffla med grädde åt skrutt. Skrutt valde dock bort våfflan, våran mat var tydligen mycket godare. Så vi delade på alla tre rätterna hela familjen. Då hann man ju smaka lite mer, vilket såklart var ett plus. 

När vi var klara med marknaden så gick vi in i in:gallerian en sväng. Jag fyndade 4 Rörstrand Swedish grace koppar. Äntligen i min ägo, den serien är så fin och ändå så diskret. Sen blev det en sväng på H&M också, fanns så mycket snyggt där! Jag ville shoppa loss totalt åt mig, men det blev bara påfyllning till skruttans garderob. Som vanligt. 

Innan vi lämnade stan så skenade jag in på pressbyrån för att köpa lite fikabröd eftersom vi skulle till brorsan. Döm om min förvåning när det var allra bästa Lotta som stod där. Jag hade fått höra att hon sålt och flyttat, det var fel. Det var så himla kul att träffa henne igen! 

Fika hos brorsan sen, och för att skrutt som skulle få springa av sig lite grann. Hon hann även med att gosa med morbrors katt Torzten. Myskillen. Sista stoppet innan hemfärd blev sedan xxl för inköp av ny jacka till mig. Hittade en skrikrosa softshell, så nöjd! Köpte en sport-bh också. Både för träning och för att ha på jobbet, går ju genom en metalldetektor varje morgon och den reagerar på byglar och även hyskor i bh:n. 

Hemma så blev det storkok kycklinggryta och ris, tre matlådor redo att ätas direkt och en låda som man måste koka ris eller bulgur till. Ja, plus att vi åt det till middag såklart. Effektiv dag. 

Nu har jag parkerat mig i soffan och ska sitta här en stund till innan jag går och lägger mig. 

Kommentera inlägget här :