Ett delmål, med målet uppnåt

publicerat i Livet;
Jag har ju strävat efter mitt nuvarande jobb i många år (har sedan jag var liten velat jobba med typ det här, knäpp jag vet. Men så är det). Sedan jag utbildade mig till behandlingsassistent och hade praktik inom yrket så har jag varit ännu mer säker på min sak. Under praktiken så lärde jag känna många som fortfarande är kvar inom samma organisation/yrke och en av dem har jag sprungit på rätt ofta. Varje gång jag mött honom på stan/byn så har han frågat om jag fått jobb inom organisationen. 

I lördags när jag pratade med pappa så nämnde jag att ett delmål var att träffa just denne karl på jobbet, iförd arbetskläderna så att han får se att jag nu nåt mitt mål. Idag kom den dagen. Idag kunde jag äta lunch med honom, som kollegor "på riktigt" (han har en annan yrkesroll än mig, men kollegor likväl). Det kändes så bra, han som peppat mig och trott på mig. Han som jobbat med min mamma och min farmor, de har också jobbat inom samma organisation. 

Förresten, en annan som är ny på jobbet (började samtidigt som mig, vi var 15 stycken) kallade mig övermänniska idag för att jag lärt mig så mycket på så kort tid. Jag skrattade bara och förklarade sen att det här är något jag alltid velat. 

Nog om jobb nu. 

Kommentera inlägget här :