Kortvecka

publicerat i Livet;
Den här veckan hade jag bara två arbetspass inbokade (timanställd tills på söndag, mitt långvik börjar på måndag) och det var igår och i måndags. Så nu är jag ledig alltså. Passande då jag har ont i halsen och är lite kraxig. Mitt jobb kräver att man har lite "umpf" i rösten. 

Hur som helst, ledig dag i alla fall. Det kom ju väldigt mycket snö inatt och idag så vi var ute och skottade på förmiddagen. Hela familjen faktiskt. Skrutt hjälpte till att knuffa på snölassen och använde den till pulka också (snöräv heter det tydligen här). Hon åkte vanlig pulka också så både mamman och pappan fick upp lite flås. Synd bara att jag fortfarande är för tjock för mina täckbrallor så jag kan inte knäppa dem. Jag kan ha dem men de glider ner. 

Nästa vinter SKA jag kunna ha dem utan problem. Jag är lite sugen på att köpa en mindre motionscykel och ställa i klädkammaren, då kan jag sitta där och trampa på kvällarna. Jag vägrar ha en stor och ful motionscykel synlig någonstans i hemmet. Så enkelt är det. 

Skrutt sover sedan ett par timmar, duktiga tjejen som tagit spruta idag. Jag har målat lite, både ett par krukor och i min målarbok. Så nu är det dags att polera huggtänderna och sen slå igen de blå för idag. Imorgon får vi besök på eftermiddagen och jag ska försöka hinna städa undan lite mer av julpyntet på förmiddagen. 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Tremänning :

Nämen va fick hon för spruta?

Svar: 18 månaders vaccinet. Vi ligger ett par veckor efter då det blev förskjutet förra hösten.
divinemadness

Kommentera inlägget här :