Förkylningstider

publicerat i Livet;
Nu är mitt datatrassel fixat för ett tag sen, men har inte kommit mig för att skriva nåt här förrän nu. Men bättre sent än aldrig sägs det.

Tenta nummer två är avklarad sedan ett bra tag, det har jag nämt tidigare. Men nu vet jag att jag klarade den och alltså är godkänd i den kursen. Nu är det bara att hålla tummarna att även nästa tenta ska gå vägen. Hitills så har det ju gått bra. Suttit och jobbat på vårt grupparbete idag på skolan. Men på grund av förkylningar och annat trassel så var vi bara halva styrkan där. Vi tre yngsta, så idag var jag den äldsta i gruppen. Kändes lite skumt, men jag vet  ju att de tre som fattades är äldre  än mig när det väl kommer till kritan.

I lördags var jag och Ina på Pipeline och kollade på Lillasyster (bandet alltså, jag har ingen lillasyster). Det var riktigt bra. Kul att hitta på nåt också för den delen. Efter att Lillasyster spelat klart och vi fått våra jackor så gick vi på Bishop's arms en sväng. Riktigt trevligt, vi var dessutom de yngsta där, trots att Ina är tio år äldre än mig. Satt där ett bra tag och surrade. Två karlar var övertygade om att Ina och jag var tvillingar, så jag fick visa leg. Men,men... kul var det iaf. Ina fick sig ett gott skratt när de där karlarna trodde att vi var lika gamla.

I söndags bar det av hem till västra eftersom föreläsningar i Östersund stod på schemat för måndag och tisdag. Lite mindre segt att åka om man åker från Erikslund än om man åker härifrån stan.

Näe,nu ska jag ta och pallra mig iväg till köket för att dricka thé och plugga lite.

Puss