Nu kanske det vänder?

publicerat i Livet;
Jag har haft ytterligare en fullspäckad dag idag, men det får gärna vara såna då och då för min del. Fast då vill jag gärna känna mig bättre som person än vad jag gjorde idag. Men, men... man får sällan som man vill. 

Jag var på ytterligare en intervju idag och det kändes bra men ändå lite oseriöst bitvis. Trist men sant. Fick mail om inskolning/prova på för det jobb jag var på intervju för igår så det känns bra att de vill ha mig som vikarie om det funkar med inskolningen. Har jag tur kanske jag kan välja och vraka utifrån vilka som erbjuder bäst lön. 

Efter intervjun så åkte jag med mannen in till stan på hans jobb eftersom han skulle jobba in den tiden han var borta för att skjutsa mig. Jag passade på att plugga lite teori och har nu äntligen klarat fas A. Så nu kanske nåt har fastnat och det går framåt. 

När mannen jobbat klart blev det lunch på stan och en kopp kaffe:  

Perfekt att värma frusna tassar på. 

Blev lite småshopping också, dock inga kläder eftersom jag satt köpstopp för det (för mig). Däremot blev det en vas och två muggar, min största last här i livet. Men rent tekniskt sett så har jag ju fått det, presentkort från mannens kusiner. 

Nu är det vila som gäller, ikväll blir det ett besök i lilla K för lite korvgrillning och sånt istället för majbrasa. Hoppas på att det inte blir för kallt bara, för då stannar jag hemma under en filt. 


Puss