Feberluddig skalle = en massa slösurf

publicerat i Livet;
Ja, jag har en tendens att bli rätt rastlös när jag är hemma och är sjuk. Och eftersom jag är febrig så finns det inte ork till så mycket som kräver att man aktiverar sig fysiskt. Så vad gör man då när man inte kan sova precis hela dagen?

Jo, man slösurfar såklart! Jag har kollat på hotell lite överallt, jag har kikat på kläder, skor, väskor, möbler, lägenheter och lite av varje. Har försökt få kontakt med brorsan men hans telefon verkar inte funka i Israel tyvärr. Mormors funkar och min funkade när jag var där, men men.. får väl sms:a till mormor och be henne säga åt brollan att höra av sig.

När M slutade jobbet idag så ringde han och frågade om jag hade ätit nåt. Svaret var såklart nej, jag hade ju luddat på hela dagen plus att jag precis vaknat ur en tupplur när han ringde. Han var hur som helst nöjd med det svaret och talade om att jag skulle göra mig klar och gå ut för vi skulle minsann äta pizza. Jag klagade helt klart inte och gjorde mig klar. Efter att pizzan landat i magen så bar det av hem till M för soffhäng och att kolla in sista gruppspelsmatchen från VM (kälkhockey) i Hamar. En match som Kanada inte helt oväntat vann över Norge för övrigt.

Nu tänker jag dock ta min feberluddiga skalle och bädda ner mig i sängen med lite glass.

Puss

loggan