Ljudböcker, kanske bästa som hänt på länge!

publicerat i Myrman tipsar;

Som de som känner mig vet så älskar jag att läsa, det skrivna ordet är lite av min "grej". Det är dock lite svårt att släpa runt på en bok om man ska göra nåt annat samtidigt men jag vill ju ändå på nåt sätt tillgodogöra mig all bra litteratur som finns.

Så jag har börjat lyssna på ljudböcker, det är nästan lika bra som att försvinna in i en bra bok. Plus att jag kan göra annat samtidigt. Jag brukar lyssna när jag är ute och går, åker buss, virkar eller som idag; när jag håller på med tvätten. Hur bra som helst! Plus att jag lyssnar på ljudböcker på engelska, jag brukar enbart läsa på svenska av nån anledning men därifrån jag får mina ljudböcker (hittills har jag fått 3 av mannen i mitt liv) där finns det inte så många på svenska. Men det gör inget, det går alldeles utmärkt att lyssna på engelska såklart.

Så jag vill tipsa om ljudböcker och Audible som är stället och appen jag använder mig av. Verkligen superbra, och det kommer från en person som länge var emot ljudböcker. Jag ville gärna ha en bok i handen, men jag har ändrat uppfattning. Även om jag fortfarande gärna läser "på riktigt" också.


Puss