Måndag igen

publicerat i Livet;
Måndagen har passerat och nu är det bara lite soffhäng och nedvarvning kvar innan jag slår igen mina blå för idag. Den tråkiga känslan från igår sitter till viss del kvar, men ändå inte. Om ni förstår hur jag menar? 

Skrutt är lite snorig, vi misstänker dock att det är pollenrelaterat då hon inte har några andra symtom på förkylning. Hon sover i alla fall nu. 

Mannen och skrutt tog en promenad i förmiddags och kom hem med dessa: 

Mina favoritblommor. Så de står nu och doftar ljuvligt. Jag älskar verkligen liljekonvaljer. Den dagen (om den kommer) jag gifter mig vill jag ha liljekonvaljer i brudbuketten. 

Jag har fortsatt snickra på "min" spaljé på altanen på framsidan och gud så bra det blir. Det blir bättre än jag hade kunnat föreställa mig, tur att mannen är med på min plan. Idag gick det undan dessutom, sågade med mannens nya såg (nån stor grunka med motor, kommer inte ihåg vad den heter) och skruvade och vips, nästan klart. Jag mätte såklart och sånt också, med min nya tumstock med mitt namn på. Jag fick den i mors dags present. 

Vi har hunnit med ett besök på Kyrkis också, såklart. Det är ju måndag och då åker vi dit. Sen så har vi börjat planera för barnkalaset på lördag. 

Nu ska jag dricka lite vatten och sen googla barnvänliga boenden för eventuell semester.