Nämen hej träningsvärk

publicerat i Livet;
Jag är ju väldigt långt ifrån att vara vältränad eller ens lite tränad, så efter en rejäl promenad i lördags och en kortare igår och en liten idag plus mina dagliga styrkeövningar så har jag träningsvärk i rumpan och låren. Att ena knät värker är en helt annan sak, men betydligt otrevligare. 

Idag har vi varit på Kyrkis efter en vecka hemma i karantän. Det var rätt mycket folk, men många kompisar fattades. Nedra förkylningar. 

Damen däckade utan kvällsslurken ikväll så hon lär vilja ha den nu när som helst om jag känner henne rätt. Så jag ska peta i mig mitt kvällsfika lite snabbt och göra mig redo att hiva fram tissen. 

Mannen har lämnat in ansökan om pappaledighet nu, så första maj så går han hem och är pappaledig och jag hoppas på att få jobba. 

Förresten, jag som aldrig nånsin vinner nåt har vunnit en kasse med finska delikatesser! Jag ska hämta den nästa gång "finska bilen" kommer till stan. Det ser jag fram emot. Finska korvar är hur goda som helst så det ska bli kul att se vad det är jag får.