Med hopp om värme

publicerat i Livet;
Nu i veckan har vi haft några sköna dagar med sol och värme. Snart kanske man kan börja vara ute mer och kanske träffa vänner, utomhus då såklart. Men det blir oavsett trevligare att vara ute om man slipper frysa. 

Förra helgen testade vi ett nytt utflyktställe och dit ska vi helt klart återvända. Barnvagnsvänligt, springytor för skrutt och jättefint. Nära vatten, det gillar ju jag. 

En nackdel med värmen är ju dock pollenexplosionen. Jag har redan börjat medicinera då jag alltid börjar i god tid. Skrutt har också reagerat på pollen i år, min stora lilla älskling. Hon reagerade på kiwi sist hon åt det också. Hoppas dock att det stannar vid kiwi och pollen. Hon behöver inte få alla mina allergier. 

Mini växer och utvecklas för varje dag. Just nu är vi mitt i ett utvecklingssprång så att vara längre ifrån än en armslängd är inte okej för mamman. Då har jag en arg och ledsen bebis. Nu ligger hon i sängen bredvid mig och sover gott. 

Idag ska jag och skrutt in till stan, hon behöver nya gympaskor. Även hon växer så det knakar. Tur att vi har några affärer här i stan. Och tur att det inte är total lockdown här. Vi uppmuntras ju att vara utomhus mycket, då behöver skrutt skor för det. Känner jag mig själv lär det bli mer än skor också, det har jag budgeterat för.