Sånt som jag funderar på.,,

publicerat i Livet;

Jag är en tänkare/dagdrömmare av rang, det är ett välkänt faktum hos samtliga i min bekantskapskrets att jag kan försvinna in i mina egna tankar. Och att chatta med mig är en upplevelse om jag samtidigt typ läser tidningen eller nåt sånt, risken är överhängande att jag skriver det jag läser helt enkelt.

Men vad är det då som jag funderar på när jag luddar iväg? Ja det kan vara allt från vad jag ska äta till middag till tankar på om jag nånsin kommer att få en egen familj. Oftast är det nånstans på mitten av de ytterligheterna jag befinner mig. Idag har jag till exempel tänkt på hur folk uppfattar mig och om jag verkar vara min riktiga ålder. Ja, ni hör ju själva...

Jag har dessutom jobbat och då måste jag ju tänka på kunderna och kanske framförallt mitt sätt att uttrycka mig. Nog för att språket är mitt främsta vapen, men ändå.

Snart hemma nu i alla fall och det ska bli skönt. Jag tänker inte göra många knop ikväll. Imorgon blir det dessutom ingen sovmorgon. Jag ska ju ut på äventyr och åker hemifrån strax före nio.

Puss