En helt vanlig tisdagkväll

publicerat i Livet;
Fast med lite godare mat och faktiskt varsitt glas rött till det. Just nu så väntar jag bara på att Veckans Brott ska börja, alltså är det Mot alla odds just i skrivande stund.

Herregud vad det programmet debatteras överallt. Nästan så man bli yr i huvudet. Jag vet vad jag har för åsikt om det programmet och om Ingen grenser (liknande program i Norge, fast det utspelas i Norges natur). Jag tycker att det bra program och en bra grundidé. Jag har inte sett det norska programmet något, bara en liten trailer på Skavlan, så jag vet inte hur det är uppdelat där. Men det jag ogillar med det svenska programmet är att det blir mycket fokus på skadan. I övrigt tycker jag att det är bra.

Imorgon ska jag följa med M ut på vift med jobbet och nåt kort ärende till Sundsvall. Ska försöka övertyga honom om att vi ska äta lunch på salladsbaren på sjukhuset i Sundsvall, det var länge sen jag åt där och jag gillar verkligen salladerna de har där. Speciellt att man får blanda själv. Jag älskar sallader, men kommer mig sällan för att stå och göra iordning det hemma tyvärr. Coop och Ica i mitt hjärta, där kan man plocka ihop sina egna sallader. Det gillas av den här fröken (och hennes lika lata karl) som gillar både picnic:ar och sallader.

Nu blir det soffmys med kärleken och så självklart GW på tv:n.


Puss


loggan