Nämen åh så skoj

publicerat i Livet;
Att sitta och plugga på en lördag kväll. Men,men är man så korkad så man skjuter upp det tills dess får man man skylla sig själv. (Dumma,dumma,dumma mig). Inte för att jag har några andra planer, men ändå. Ska ju bara sitta hemma i soffan hela kvällen är det tänkt, som en fortsättning på dagen med andra ord.

Fortfarande lika sällskapssjuk om nån undrar, så kom gärna och stör mig i pluggandet. Annars så får väl facebook fungera som förströelse.

Har inte fått tag på junior (lillebror) vilket är lite trist. Men jag vet att han har kompisar omkring sig som bryr sig om honom. Men storasyster vill också få en liten del av hans tid. Och idag hade jag tänkt bjuda på mat... men,men... får väl se om han hör av sig nåt innan jag går till grannen och handlar middag. Idag är jag lat och eftersom jag dessutom har tråkigt och tycker lite synd om mig själv så blir det grannen lite senare. Skulle tro att jag går om en timme... då borde jag vara tillräckligt hungrig för att svida om från pyjamas till vanliga kläder och ge mig iväg.

Eftersom jag är pensionär (japp, så är det Emma) så ska jag väl tillbringa kvällen med Körslaget. Få karlar kan bära upp rosa, men Stefan från Larz-Kristerz klarar det galant. Ett plus är att han är rätt charmig också. I brist på charmiga karlar i närheten så får jag nöja mig med de jag ser på tv. Men det funkar det med.

Näe, plugga lite till var det.

På återstörande.

min logga