Bara svammel

publicerat i Livet;
Kunde inte somna igår kväll... vände och vred på mig hur länge som helst. Sista gången jag kollade på klockan var den halv tre. Mindre trevligt att kliva upp när klockan ringde kvart över fem (jag vill ha tid på mig på morgonen). Men,men... vad gör man. Jo man kliver upp, tar allergitabletten, äter frukost och klär på sig. Sen sätter man sig i soffan och ser söt ut tills det är dags att gå till bussen.

Jobbade som tur var bara till 12 idag, skönt värre. Efter jobbet blev jag upphämtad av Ante och pappsen som också skulle shoppa idag. Nästa anhalt Birsta city. Pappsen shoppade en kostym han ska ha när han ska på bröllop i augusti (dock inte samma som jag ska på, men samma dag). Själv letade jag skor, men köpte inga. Jag kan verkligen inte bestämma mig... men,men. Köpte en tröja med Pink Panther, ett par rosett-örhängen och ett leopardmönstrat skärp så jag kom inte hem tomhänt. Ante däremot hade ingen kasse med sig hem. Han klippte sig "bara", men oj så snyggt det blev. Nu vill jag också klippa mig... men jag vet inte hur... som vanligt.

När jag kommit hem så hade jag fått brev att kusin Karin. Det var två kort på världens finaste farmor. Tusen,tusen tack Karin!!!! Jag vet att du läser, så kommentera nån gång :P Det skadar inte, jag lovar.

Nu ska jag ta och kura ihop mig i soffan med en kopp thé och boken "Boven i mitt drama kallas kärlek".

Puss