No ´Poo

publicerat i Livet;
Jag läser ju såklart den fantastiska LadyDahmers blogg och hon kör ju No ´Poo, det vill säga att hon inte använder sig av vanligt shampoo, vanlig deo eller något sådant och hon är j**ligt snygg, håret ser alltid bra ut och hennes hy är slät och fin.

Vilket har fått mig att fundera lite grann på om man kanske skulle börja med det jag också. Nu är jag ju visserligen aningen lat så jag vet inte om jag skulle ha orken att fixa till bikarbonatshampoo och för övrigt har jag inte en susning om vart man köper ricinolja som tydligen är en mästerlig ingrediens när det gäller det mesta inom No ´Poo.

Men att få bättre hy och ett snyggare hår skulle ju inte sitta helt fel. När det är så här kort måste jag ju i vilket fall som helst duscha varje morgon, eller i alla fall tvätta håret. Annars ser jag ut som...ja, Plupp. Eller som jag stoppat fingrarna i kontakten... inte snyggt alltså. Så mina dagliga duschar kan ju ha ställt till det lite grann för min hud som är rätt känslig och inte uppskattar att duschas varje dag. Så nu börjar jag bli otålig på att håret ska växa ut lite mer så jag kanske kan få ordning på både det och huden.

Jag är galet trött idag så det blir nog sängen snart. Det är ju, som jag sagt tidigare, galet mycket att göra på jobbet så det är lite tidspress på oss. Men,men... vi jobbar på så gott vi kan i alla fall. Min chef är för härlig, hon har dragit igång en egen variant av färgfemman på jobbet och man får ett "skott"  för vissa prestationer, med 2 skyttetillfällen per dag. Ett precis innan lunch och ett strax innan vi går hem. Idag lyckades jag få till ett skott till eftermiddagstillfället, mitt första faktiskt. Och döm om min förvåning när jag prickade rätt och vann en flaska vitt vin. Den står nu på min plats på jobbet och ska få följa med hem imorgon eftersom jag glömde den idag.

Imorgon är det veckans sista arbetsdag och vi är ett gäng som ska iväg och käka lunch tillsammans på ett ställe där man tydligen får efterrätt också, två av killarna jag jobbar med frågade redan i måndags om jag ville följa med och under veckans gång har några fler anslutit sig. Det blir trevligt.

Men nu ska jag ringa M och sedan borsta huggtänderna och sedan krama kudden.Puss

min