Skada inför första bedömningen

publicerat i Livet;
Vi bedöms kontinuerligt på utbildningen och första studiosamtalet är nu på fredag. De som känner mig vet att jag är oerhört självkritisk och alltid ser allt i nattsvart. Så jag är fruktansvärt stressad inför den här bedömningen. Jag vill verkligen klara av utbildningen och få min fasta anställning. Jag har ju redan en tjänst som väntar på mig. 

Vissa moment i utbildningen är fysiska, jag har skadat min axel. Eller skadat är väl fel, men den är överansträngd och en liten muskelinflammation. Imorse var jag till naprapaten för en genomkörare (gör det minst var tredje månad) och hon hittade en massa triggerpunkter i axeln som var "felande". Så hon pressade på dem och armen blev nästan obrukbar. Men jag vet att det kommer kännas bättre imorgon. Problemet är bara att vi hade fysiska övningar idag som jag inte kunde vara med på. 

Då får jag katastroftankar och tror att jag kommer kugga. Att någon annan ska få den där tjänsten som väntar på mig, att jag aldrig ska få en fast och trygg anställning. 

Så nu sitter jag och virkar för att lugna nerverna, eller försöka i alla fall.