En dag med framsteg

publicerat i Livet;
Idag har jag lagt märke till några framsteg i tillfrisknandet, jag har kunnat tvätta, ligga på mage och jag har för första gången på läääänge känt mig hungrig och sugen på mat. Lukten av mat är fortfarande inte okej för min nos och smaklökarna verkar ha blivit rätt mycket känsligare. Men innan middagen så var jag faktiskt hungrig och det var en angenäm känsla. 

Jag har tvättat två maskiner och jag log nog rätt stort när jag startade maskin nummer två. Töntig, ja antagligen. Men som sambon sa: "Du tyckte ju att det var kul att tvätta innan du blev sjuk också". Han har en poäng där, sen vi flyttade till huset och jag alltså fick en egen tvättmaskin så tycker jag faktiskt om att tvätta. Men idag var det nåt extra, jag har ju inte så mycket kraft och har haft alldeles för ont ett tag för att ens tänka tanken på tvätt. 

Angående maten så fick jag i mig en rätt lagom mängd till middag, mycket mindre än när jag är frisk men helt okej mängd för tillfället. Och äntligen så verkar jag ha tappat vätskevikten från allt dropp. Jag känner mig inte lika uppsvullen längre och det känns riktigt bra. Sen att jeans inte känns aktuellt än är en annan sak. Jag håller ju mig bara hemma. 

Nu ska jag sluta svammla och gå och lägga mig. 


Puss