Slaget mot förkylningen

publicerat i Livet;
Nu trappar jag upp ordentligt i slaget mot förkylningen. Imorse var jag visserligen relativt feberfri, men inte helt. Så idag har jag köpt nässpray och halstabletter deluxe (ni vet, såna där från apoteket), ikväll innan jag lägger mig blir det dessutom en alvedon för att ta ner febern som verkar komma smygande igen. Men jag ger inte upp...jag ska vinna kriget mot förkylningen. C-vitamin brus har jag också druckit idag, allt för att överlista de sluga bacillerna.

Jag tänker minsann inte bli sjuk, jag vill ju jobba! Sjuknärvaro är dåligt (jag vet Petra) men att förlora massa pengar är inte heller någon höjdare, jag råkar nämligen vara timanställd för tillfället och får alltså bara lön när jag verkligen är där. Dessutom ska jag söka ledigt i slutet av veckan för att kunna åka ner till Stockholm och se M spela Stockholm games. Så måndag-torsdag bara måste jag vara frisk och där. Så är det bara.

Har nyss ätit lite glass som M varit och köpt, nu ska jag diska och sedan koka lite thé. Sen blir det till att gosa ner sig under ett täcke i soffan och bara vara, krama lite på M också tror jag bestämt.


Puss

logga