Slö söndag

publicerat i Livet;
Vaknade vid nio, utvilad och redo för en ny dag. Försökte först få med mig lillebror till Ö-vik och Paradisbadet men så blev det inte. Vi pallrade dock oss iväg mot vackra västra. Hämtade upp min söta pappa och sen åkte vi till världens bästa "extramamma" Carina som fyller år imorgon (29 enligt henne själv) och bjöd på fika och lämnade födelsedagspresent. Vi blev kvar där till fyra, kom väl dit runt halv tolv tror jag, alltid trevligt att åka dit och nu var det riktigt länge sen.

Matlådorna jag fick över igår tog jag med idag, pappa fick den ena och brorsan den andra. Ska bli kul att höra vad de tycker om min kokkonst...själv är jag löjligt nöjd.

Efter att vi fikat oss rejält mätta på både mackor, varm o'boy, tårta (dock ingen för mig, duktig jag) och thé så parkeradevi oss i soffan och satt och svarade på en massa frågor i Vem vet mest ett tag innan jag, brorsan och pappa begav oss iväg. Vi lämnade av pappa och sen brassade vi hemåt i räcervolvon.

Nu är jag bara hemma och tar det lugnt i soffan. Funderar på att hoppa in i duschen för lite värme. Förstår inte varför jag ska vara så frusen hela tiden... det är allt annat än skoj.

Puss

logga