On the road

publicerat i Livet;
Om en liten stund så kommer Carro med familj och hämtar mig, vi ska ut på äventyr... eller, vi ska till Hammarstrand på crusing. Ska bli kul att se nåt annat än Sundsvall i sommar. Hoppas bara det är bättre väder där än vad det är här... när jag kollar ut genom fönstret så inser jag att det kanske inte är nån mening att fixa till håret innan jag blir hämtad. Det ösregnar nämligen.

Igår jobbade jag till halv fem, sen bussen hem till Fränsta för grillning med pappa,Ante och L-G, lite alkoholintag och sen in i bilen och åter mot stan. Casinot först, dansade två danser, varav en med Ante... att jag aldrig lär mig att han dansar på en trasig elvisp. Efter att ha varit där ett tag så knatade jag bort till Oscar där jag mötte upp med några jobbarkompisar, psykpersonal rockar på dansgolvet, så är det bara! Jag,Johnny och Jon= 52:ans elit.

Nu ska jag dock ta och kolla så att jag har packat det som ska med till Hammarn (tydligen säger man så om man bott eller bor där). Återkommer till S-vall imorgon för att jobba en 6 dagars vecka med start måndag.

Take care.

Puss