Det blev visst inte skärmfritt

publicerat i Livet;
Mannen måste jobba över, tack och lov kan han göra det hemifrån, men det innebär ju att han måste sitta vid datorn. Så vi får ta den skärmfria kvällen på torsdag istället. Jag har i alla fall suttit i köket och målat lite grann, jag köpte ju lite smått och gott på Panduro som jag ska måla och fixa. Så det har jag gjort på min semi-skärmfria kväll, plus att jag virkat men det gör jag ju varje dag. 

Imorgon blir det nog lite mer målande, tror jag. Men det blir garanterat mer virkning, det ramlade ju in två beställningar idag. Jag har verkligen hittat nåt jag tycker om, att göra nåt med händerna. Och inte bara att skriva, det har jag alltid älskat. 

Visst ja, jag vet inte om jag berättat det... Jag hittade en jättefin, bävergnagd pinne i skogen i söndags och den ska få bli vårt "nyckelskåp". Först var jag inne på en bit drivved, men den här är så himla mycket bättre! Dessutom är den från skogen uppe vid paradiset i skogen. Så då får den ju faktiskt lite betydelse också, vilket jag tycker om. Jag gillar inredning med betydelse, historia och själ. 


Puss