Sommarlov i coronatid

publicerat i Livet;
Eftersom jag är mammaledig med mini så har skrutt sommarlov precis som skolorna. Den här veckan är det jag och brudarna, mannen går på semester på torsdag och är då ledig i sex veckor. 

Pga rådande pandemi så ser sommaren lite annorlunda ut i år. Men även pga att vi i år har en liten bebis (okej, 8 månader imorgon men ändå). Vi försöker hitta på roliga saker som kan passa oss alla, och vara virus-säkert.  Nån semestertripp till huvudstaden blir det inte i år, det har skrutt accepterat. Däremot så blir det några nätter i hyrd stuga med självhushåll.

Dagsutflykter lär det också kunna bli en del, idag var jag och tjejerna iväg på en sådan. Vi har en gammal militäranläggning inte långt från där vi bor, den är nu ett museum och det finns resturang där. Målet med utflykten idag var resturangen och lite fika. Utsikten där är dessutom helt underbar så även jag var nöjd. Ibland är det extra lyxigt att bo vid kusten. 

Mannen och jag är lite sugna på att skaffa en båt, eller husbil/husvagn. Och fyrhjuling. Billiga grejer... eller inte. Så det lär dröja ett par år. Min bil är färdigbetald i höst i alla fall. Mannens också om jag inte minns fel.