Dag 2

publicerat i Livet;
Fortfarande en nervig och nojig mamma, men det gick bra även idag på föris. Signe är ju en social tjej så hon tyckte det var toppen att få leka med barnen. Idag fick hon ju dessutom vara ute och leka på gården, vilken lycka. 

Och det bästa med gården om man frågar skrutt: vinbärsbuskarna. De trumfade till och med gungan. Fri tillgång till bär på dagis = lycklig unge. 

Idag var det dessutom dags för första vilan, skrutt är ju modellen av barn som anser att sömn är rejält överskattat så jag var oerhört nervös för hur det skulle gå att få henne att sova på en madrass i ett rum med andra barn. Det funkade faktiskt, älskade ungen min somnade och sov en och en halv timme. 

När hon vaknat, myst lite i famnen och dessutom velat goa med en av pedagogerna så var det dags att åka hem. Mellis och sen ut och leka, sandlådan och trädgårdslandet på agendan innan hon insåg att grannen var hemma (grannens tonårsson främst). 

Efter en visit där så gick hem vi och målade lite, skrutt älskar att måla med kritor i sin lilla målarbok. Hon är så fokuserad när hon väljer vilken krita hon ska ha, mitt lilla hjärta. 

Imorgon är det dags igen för dagis, vila utan mamman på schemat. Nervös är bara förnamnet. Men, men... det får gå som det går.

Karln i huset åker bort med jobbet imorgon bitti klockan väldigt tidigt och kommer hem sent på fredag kväll. Så efter dagis på fredag så funderar jag på om jag och damen ska ta och lyxa till med mellis på stan. Helst skulle jag vilja krama på "våra" kyrkispedagoger. Men Kyrkis öppnar inte förrän nästa vecka.