Stolthet och kuratorbesök

publicerat i Livet;
Jag är ju osäker av naturen och har i princip ingen som helst tro på mig själv, så har det alltid varit. Det har dessutom blivit värre sen jag blev "vuxen" och skalade av det långa, svarta håret och den klädstil jag hade tidigare (varför vet jag inte). Så igår var en stor dag för mig. Jag var ju ner till Sundsvall för att träffa min kurator, jag körde alltså själv till centrala S-vall! Jag kände mig rätt stolt när jag parkerat och allt sjönk in. 

Det var skönt att träffa min kurator som jag tidigare gått hos regelbundet under tre år. Hon känner mig, kan min historia och henne litar jag på. Jag kände mig flera kilo lättare och nästan en decimeter längre när jag gick därifrån. Så himla skönt, hon hjälper mig att få perspektiv. Jag kan ärligt säga att utan henne och min klassföreståndare/mentor på gymnasiet så hade jag inte varit den person jag är idag. 

Jag tog sen räcern hemåt, återigen en liten tur genom Sundsvall. Jag var rätt dränerad på energi när jag kom hem kan jag säga. Men jag lyssnade på de två första stafettsträckorna i bilen och såg de två avslutande sen jag kommit hem. Sen blev det en tupplur. 

Jag hade en bra dag på det stora hela, jag klarade av det som varit så ångestfyllt. Nu är det bara birsta kvar, det är ännu mer ångestfyllt kan jag meddela. 

Idag är det hemmadag, mannen ska göra klart golvet och jag ska pyssla på lite grann med allt möjligt. Sen så är det ju skidåkning såklart. Imorgon är det dock det "stora" loppet, herrarnas 5 mil med min favorit på startlinjen.