Jobb, fynd och smoothies

publicerat i Livet;
Jobbade på till 15.30 och det flöt på bra. Städning på schemat idag och jag städade mig svettig, haha. Det gör jag visserligen alltid, en bra motionsform kanske? Hur som helst så gick det bra på jobbet och mina nya jobbtofflor var väldigt sköna (tack och lov). 

En "på väg från jobbet-selfie" 

Efter jobbet brassade jag iväg på Erikshjälpen i Kramfors (jag jobbar ju i K-fors) för att kolla utbudet. Det var lite skralt, men ett fynd gjorde jag: 

En fåtölj åt skruttan. Den var så söt så jag kunde inte motstå den, mannen höll med via sms att det var ett bra köp.

Sen styrde jag räcern hemåt till familjen. Skrutt hade dock inte tid med sin mor på en gång, hon hade fullt upp med att undersöka grannens grus (i vanlig ordning). Sen gick vi in och åt middag, tjockpannkaka med saffran. Sååå gott. 

Lek och bus för skrutt och pappan/mannen. Städning i köket, diskning och lite smoothie och "sylt" fixande för mamman. Ingen rast, ingen ro. 

Nu sover skruttan, mannen bjöd nyss på glass och jag sitter och fryser i soffan. Fryslorten Myrman. Snart dags att krypa ner under täcket i alla fall. Imorgon är en ny dag. Mannen ska på sommarlunch med jobbet och vad jag och skrutt ska hitta på är oklart. Det beror lite på vädret.