Examinationsperiod

publicerat i Livet;
Det börjar närma sig slutet på utbildningen och det är nu alla examinationer kommer. Tre gjorda och två kvar, och en eventuell omtenta eller komplettering. Plus en komplettering i ett fysiskt moment som kommer antingen nu eller till hösten. 

Så stressnivån är relativt hög hela tiden nu och dessutom har jag dragit på mig en förkylning deluxe. Men, men... bara att härda ut förkylningen och göra mitt bästa i alla moment som är kvar på utbildningen. För sen väntar min fasta anställning och nya utmaningar i jobbet. Jag längtar tillbaka till den "trygga" miljön, blåstället, kollegorna och även ob-kronorna som trillar in efter jobbhelger och storhelgstillägget som jag kommer inkassera efter midsommarhelgen. 

Nu blir det Ipren, vätska och sen sova. Är ingen rolig mamma eller ens roligt sällskap just nu. Låter som en kråka och är riktigt risig. 

Förresten, min skrutt fyllde 3 år idag! Vart har åren tagit vägen? Okej att den första tiden med henne var en dimma tack vare förlossningsdepressionen och sömnbristen. Men sen då?