Sista dagen i frihet.

publicerat i Livet;
Näe, så vill jag inte alls se det. Imorgon börjar första dagen på mitt sista år på MiUN. Jag är sjukt laddad och förväntansfull inför höstens inriktningstermin.

Helgen var helt enkelt toppen. Fredagen tillbringades i soffan här hemma med lite godis och en bra bok.
Lördagen var jag som bekant i Östersund hos Emma. Hur kul som helst och det ska göras om snart igen. Surr,snacks och trevligt sällskap är aldrig helt fel. Även om jag var trött som en gris igår när jag skulle åka hem. Så jag mellanlandade hos pappa och senare Ante när han kom hem från sin fiskeresa.
Pappa och jag spelade minigolf, för första gången sen jag var liten (vi har båda spelat sen dess, men inte tillsammans). Pappa vann inte helt oväntat. Sen åt vi på Vagabondo innan vi knallade hem till pappa för soffslöande och Klingagosande. När Ante hämtat mig hos pappa så åkte vi till Lillberg och såg på tv, Sagan om konungens återkomst. Men jag somnade i vanlig ordning innan filmen var slut.

Idag har jag åkt hem hit till stan eftersom skolan börjar imorgon som sagt. Jag har bara tagit det lugnt sen jag kom hem. Pysslat på här hemma lite och läst.

Nu ska jag fixa mat tills imorgon.

Puss