Så härlig dag!

publicerat i Livet;

Det blev utflykt idag, jag behövde inte ens fråga sambon. Ibland är det bra att blogga, speciellt när karln läser. Dessutom ringde Jögga och tyckte väl att vi skulle komma upp till fäbodarna eftersom han och Micro skulle dit. Så det blev dagens utflykt, jag gjorde i ordning varm choklad och mackor att ta med, vi köpte ved och lite dricka och sen for vi.

Det var helt underbart där uppe, fin natur, strålande sol och ganska vindstilla. Plus trevligt sällskap såklart. Jag låg och solade på ett liggunderlag men har nog inte lyckats få nån färg, det brukar jag ju inte få heller. Vi grillade, surrade och bara mådde gott ute på isen. Lite synd att säsongen snart är slut bara, men det kommer ju en vinter till. Dessutom kanske det är lika fint där på sommaren, trots äckliga insekter och pollen.

Nu håller vi på att tvätta för fullt plus att kläderna från idag vädras på balkongen så det inte ska stinka rök här inne, eller i förrådet där de ska förvaras sen. Snart dags för nästa sväng till tvättstugan innan vi ska spela Bingolotto och vinna pengar till reskassan.


Puss