Tänk vad ett enda år kan göra

publicerat i Livet;
Jag och min kärlek firar snart ett år tillsammans och oj vad mycket som hänt under vårt första år tillsammans. Jag kunde inte ens drömma om att ha det så här bra för ett år sedan. 
 
När vi träffades jobbade jag på telia sen ungefär en och en halv månad, bodde i min lilla (men åh så mysiga) lägenhet med Juni the cat, kollade efter lägenhet i Sundsvall och hade helt gett upp tankarna på körkort, Svensson-liv och att slutföra min utbildning. Jag var rätt bitter i största allmänhet och var så himla less på den här stan. Plus att kakor och andra onyttigheter var mer regel än undantag i mina matvanor.
 
Sen kom kärleken in i bilden och livet tedde sig inte lika trist. Jag slutade kolla på lägenheter i Sundsvall och tänkte ge Härnösand en chans till, för han är ju ruggigt go min fina. 
 
Nu när det snart gått ett år sedan det blev vi så har vi varit sambos i nästan fem månader, har köpt hus som vi flyttar till om 15 ynka dagar och har planer för framtiden. Jag ska skriva in mig på körskolan till veckan efter handledarkursen och i augusti ska jag kolla vad som krävs för att slutföra utbildningen. Bitterheten kommer fortfarande, men bara på kortare besök och på det stora hela är jag genomlycklig. Jag har dessutom skurit ner drastiskt på mina onyttigheter, börjat röra på mig och äter betydligt bättre. 
 
Och allt det på bara ett enda år. Jag är nyfiken på vad framtiden har att erbjuda och längtar efter att få uppleva den. Naturligtvis med min underbara karl vid min sida. 
 
 
Robert, åh vad jag älskar dig.
 
Puss