Sista september

publicerat i Livet;

Ja, imorgon är det första oktober och då är det bara att inse att sommarens värme är väldigt långt bakom oss. Jag älskar faktiskt hösten med alla vackra färger och att det blir mörkt på kvällarna. Men kylan kan jag skippa.

Idag ska jag i alla fall plocka undan sommarskorna och lite av sommarkläderna och dessutom hämta ner min vinterjacka "light" från förrådet på vinden. Jag vill egentligen inte ta fram den redan så den ska faktiskt bara få hänga i hallen ett tag utan att jag använder den. Men sandalerna ska väck, tillsammans med ett par tygskor.

I övrigt tänker jag bara ha en slappardag idag, imorgon drar jag igång en ny arbetsvecka med flera kvällspass. Vilket innebär att jag kommer sova hos lillebror 2 nätter och alltså inte kommer hinna med så mycket här hemma. Tack och lov så ska M vara kattvakt när jag är borta.

Hur mycket tid jag får med min fina den kommande veckan är oklart, men jag hoppas på lite grann i alla fall även fast jag har ett ganska fullt schema. Fin är prioriterad om möjligt.

Nu ska jag vara lite tjejig och lägga ansiktsmask och måla naglarna.


Puss