Färdig på föräldrakursen

publicerat i Livet;
Vi har idag varit på sista träffen på föräldrakursen/föräldragruppen, idag handlade det om praktisk förberedelse inför förlossningen. Alltså öva på att andas och avslappning, vi fick se en film som handlade om det, vill man köpa den filmen och träna hemma kostar den över 600kr. Inte värt det om man frågar mig... 

Efter kursen/träffen så åkte jag hem och uträttade lite ärenden över nätet medan mannen jobbade lite till. När han kom hem blev det middag och sen ett besök hos sväronen som bjöd på nybakade bullar, smaskens. Jag passade på att boka in en service av min räcer också, svärfar är min personliga servicegubbe nämligen. 

Efter att ha kollat på fredagens Stjärnor hos Babben med underbara Henrik Schyffert och Veckans brott så är det snart läggdags för oss. 

Men jag tänkte på en sak, efter fyra träffar med föräldragruppen och en förlossningsinformation så ska vi alltså vara färdigutbildade föräldrar. Det känns lite läskigt, jag menar.., om ungefär 8 veckor så ska vi åka hem från sjukhuset med vår lilla Mini.