Frukosttips

publicerat i Livet, Myrman tipsar, Signe;
Jag försöker ju äta bättre nu och hoppas på att tappa mina gravidkilon. Jag har dock oerhört svårt att vara utan mackor... jag har svårt att skippa kolhydrater överlag, men mackor är extra svårt. Så då gäller det ju att hitta nåt bröd som är aningen bättre än det vanliga vita (rostmackor, tekakor och sånt). 

Nu har vi hittat ett som var supergott, Fazers rotfruktsbröd: 

Lånade bilden av Fazer, vårt är nästan slut så det blev snyggare så här. 

Verkligen supergott och det känns mycket bättre att äta det här brödet med massa nyttigheter i. Så det är ett tips från mig, testa det här rotfruktsbrödet. Jag tycker att det mättar bättre också, men det kanske bara är inbillning. 

Frukosten är intagen för samtliga i familjen och Signe intar redan förmiddagsfika. Hon har sovit jättebra i natt och det gjorde att även hennes mamma gjorde det. Ja, mannen sov också bra... vid sex-tiden imorse vaknade han till och undrade om det var Signes första måltid under "natten", det var det inte. Vilket då innebär att jag och Signe skötte klockan 3 ätandet tyst och lugnt. Heja oss, mannen ska ju inte behöva vakna bara för att vi andra gör det. 


Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Kajsa-Stina:

Åh jag är så sjukt sugen att testa på det brödet då jag sett reklam för det och jag tror jag skulle gilla det riktigt mycket! Verkar riktigt saftigt och gott och så som jag vill ha det! :D

Svar: Det är verkligen supergott, trodde inte att det skulle vara så saftigt som det faktiskt är.
divinemadness

2:a kommentar, skriven , av Siri |Diabitfit|:

Det är riktigt gott :D

3:e kommentar, skriven , av Therese :

Även deras Fruktkusar är riktigt goda, å rotfruktsbrödet är 👍

Kommentera inlägget här :