Zombievarning

publicerat i Livet;
Jag är helt sjukt trött idag, måste bero på att jag legat illa i natt. 04.48 var det dessutom "nån" som borrade in sitt huvud i mina revben, då kunde man ju inte fortsätta sova. Jag kunde efter en stund lägga damen tillrätta så att även jag kunde ligga bekvämt och somna om, dock var det färdigsovet vid halv sju. 

Sen så har inte damen haft en särskilt bra dag, men så kan det ju vara såklart. Hon har varit kinkig med maten och inte gärna sovit. Men hon fick ihop den dagsömn hon behöver i alla fall. En lur blev i hennes eget rum: 

Vi har även busat lite idag: 

Blöja på skallen gjorde det lite roliga att sitta på pottan och sen få på sig en ny blöja. Den på huvudet var såklart oanvänd. 

Efter middagen så brassade jag iväg och hämtade kläder jag köpt via Facebook och sen så passade jag på att svänga in på dollar och köpte mörkläggningsgardiner. Ett måste nu när det är ljust på kvällarna, en ska upp i skruttans rum och en i vårt sovrum. Med förhoppning om bättre sömn. 

Nu sover damen och jag ska snart göra henne sällskap, ska bara ta lite kvällsfika först. 

Imorgon är det fredag och vi har överlevt ännu en vecka. Men nu längtar vi tillbaka till Kyrkis som håller stängt den här veckan. 

Taggar: majbebis15, mammaledig;

Kommentera inlägget här :