Många bäckar små?

publicerat i Livet;

Jag har en klocka med stegräknare i och de senaste två veckorna har jag jobbat natt. Att jobba natt är inte jättekul, det händer väldigt lite på mitt jobb nattetid. Så för att hålla mig vaken, ha nåt att göra och ja... kanske röra på sig lite så har jag börjat gå på stället (eller runt inne i det rum jag jobbar i). 


Jag försöker komma upp i mitt stegmål för varje dag, på jobbet har jag satt lite mål för mig själv. Hur många procent av mitt mål kan jag nå under den specifika arbetsuppgiften. Här hemma blir det mest vanliga stegantal. Fast vissa dagar (som ikväll) blir det en del tomt trampande på stället stående framför tv:n. Jag trodde att jag skulle slippa det idag eftersom jag tog en långpromenad med skrutt i förmiddags. Men tji fick jag... vi gick tydligen inte tillräckligt långt. 

Jag gör det inte bara för att det är så jävla kul att trampa som en dåre, det är såklart också för att få lite motion. Fast vi har skaffat ett badmintonnät också så det har blivit lite rörelse via det också. Skrutt tycker att det är jättekul, en kort stund. 


Kommentera inlägget här :