Från 3 till 4

publicerat i Livet;
Vårt lilla pyre var beräknad att komma idag. Men istället blir hon 10 dagar och ligger just nu och sover på mig. Tack vare en läkare som såg hur jag led på slutet med pinvärkar och totalt utebliven sömn så fick jag en igångsättning av humanitära skäl. Så tacksam! 

Lilla pyret heter Siri och kom som den perfekta lilla pusselbiten i vår familj. Efter en lite tuff start så verkar vi nu vara i fas. 

För att undvika att ramla ner i samma mörker som när Signe var liten har vi (jag) vägrat besök, förutom min bror som fick komma igår. Signe var ju hos dem när vi var på sjukhuset för att vräka lilla Siri. Han var dessutom den första att träffa Signe. 

Jag har även fått hjälp på bb att få en bvc-sköterska jag känner mig trygg med och som vet historiken med depression och ångest. Plus att jag har en kuratortid på torsdag. 

Jag skulle vilja krama alla fantastiska barnmorskor och undersköterskor vi träffade på bb. Jag är så tacksam för allt stöd vi fick och att de verkligen ville hjälpa mig/oss. Det skulle tydligen ha funnits en plan redan innan förlossningen då jag faktiskt blev deprimerad förra gången. Men det gjorde det inte.  

Nu ska jag ta och byta blöja på lilla pyret och invänta att storasyster och pappan kommer hem från ett halloween-kalas. 

Kommentera inlägget här :