Karantänlivet

publicerat i Livet;
Pappa fick ingen spruta förra veckan, det var slut på vaccin. Han har ny tid den här veckan. Sväronen fick sina sprutor i alla fall och inga biverkningar än så länge. 

Skrutt är hostig så hon har varit hemma sen förra veckan, lillpiran fick gå på Föris då mannen kan jobba hemifrån om det bara är han och skrutt hemma. 

Jag jobbade helgen och igår eftermiddag började jag få ont i halsen och hosta. Såklart. Imorgon ska jag iväg och ta ett covid-test, igen. Så nu lever vi i karantän tills jag får svar på mitt prov. Inte för att det är någon större skillnad mot för hur vi lever annars. 

Jag har snöat in på tanken att köpa husvagn, skulle ju vara smidigt. Ser ju mysigt ut med tält, men både jag och skrutt är ju allergiska så då är husvagn ett bättre alternativ för oss. Plus att det är lite mer "inomhus" vid dåligt väder. 

Annars då? Jo, jag har beställt nya hallmöbler som jag tror kommer göra hallen både mer praktiskt och finare. Har beställt nytt staket också, det vi har har passerat bäst för datum för ett gäng år sedan. 

Kommentera inlägget här :