Förlåt för frånvaron

publicerat i Livet;
Nu var det länge sen jag skrev igen, kan inte förklara riktigt varför men jag antar att det är livets pussel som satt stopp. 

Lilla mini har börjat på Föris nu, inte samma förskola som skrutt tyvärr. Mini trivs inte så där superbra tyvärr och blir hysteriskt ledsen vid lämning. Så var aldrig skrutt, hon har älskat sin förskola från första sekunden på inskolningen. Nu är det hennes sista termin, efter sommaren börjar hon förskoleklass, i skolan. Herregud, jag fattar inte att hon blivit så stor.

Den här förbannade pandemin fortsätter med ominskad kraft. Jag är rätt less på den nu, men det antar jag att alla är. Min mormor fyller 90 snart och jag hade hoppats på att kunna åka dit. Men det verkar som att vaccinet dröjer och i staden där hon bor pågår ett stort utbrott just nu. Så inget 90 års kalas för oss. 

Semester har jag ändå på sportlovsveckan, så just nu funderar vi på att hyra en stuga i vackra västra och köra lite sportlov där. Då kan vi träffa pappa och grilla korv också. 

Nu sover mini lunch och skrutt har lite skärmtid. Mannen jobbar hemifrån så han har koll på skrutt om det skulle vara nåt, så den här slutkörda mamman tänker försöka sova en stund. 

Kommentera inlägget här :