Höstlov och snö

publicerat i Livet;
Höstlovet avslutades idag och till skrutts stora glädje kom allra första snön. Hon älskar snö. Och jag håller med, snön gör att det blir ljusare och finare. Speciellt frost på grenar är så vackert. 

Mannen tog semester i fredags så hela familjen drog iväg för en liten hotellweekend i grannstaden. Så efterlängtat att bo på hotell igen. Skrutt är en riktig hotell-tjej så hon var så taggad och ville åka redan på morgonen. Lilla mini har inte varit på hotell förut men det verkar som även hon gillar det. 

Vi åkte och hälsade på pappa/morfar en sväng igår, det var länge sen vi var dit hela gänget. På sportlovet var vi dit så det var ett tag sen. Morfarn bjöd på lunch och tjejerna lekte med mina gamla leksaker som finns sparade. 

Middag på restaurangen på hotellet på kvällen, så gott och så skönt att bara gå till rummet sen. Skrutt beställde sin egen middag och hjälpte även mini att beställa. Så duktig storasyster. 

Min ångest har gått i vågor under helgen, antagligen för att jag sovit lite dåligt. Eller så har jag sovit dåligt på grund av ångest. Idag på vägen hem blev jag i alla fall inte åksjuk i bilen. Vilket var skönt, har blivit det varje bilfärd sen i onsdags. Biverkning på medicinen antar jag. 

Imorgon väntar jobb och skola/förskola igen. Nästa längre ledighet med barnen blir väl sportlovet för mig. Mannen tar ledigt vid jul, men jag ska jobba. Inte själva julen men annars kommer jag finnas på jobbet. 

Kommentera inlägget här :